Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Wednesday, July 13, 2011

Yeay ! dapat free tiket wayang ! Thank you Nuffnang for the 4 complimentary passes for any movie ! Special thanks to TGV Cinemas too !



Aku bangun pagi tadi , celik je mata terus capai 'bibik' kat tepi katil atas lantai bawah bantal , dah serik sangat letak bibik tu kat lantai . . sebab bila bangun je tido , kaki ni mesti terpijak sampai melayang-layang tercampak perginya phone blackberry ni ! kesian betul dia hari-hari kene pijak macam ni . Jam dia pun kadang-kadang lari dari waktu malaysia . tak caya tengok waktu emel ni aku dapat kat gambar atas ni . . AM tu dah sampai boleh jadi PM ! keh keh keh !


 Macam biasa perkara pertama yang aku akan buat sebelum memulakan rutin harian , adalah dengan memegang bibik ni di tangan untuk mengetahui perkembangan dunia semasa dan membaca emel . . .

Checking.. checking checking .... wow !! tu dia !!!! sekali terbeliak terus mata aku ni dapat emel dari Nuffnang pasal depa nak bagi aku 4 tiket wayang percuma kat TGV Cinema!


Sengih aku sorang-sorang dengan gigi tak gosoknye , tak mandi lagi tiba-tiba senyum macam kerang busuk ! besday dah lepas hampir seminggu dua minggu pun still ada lagi rezeki masuk untuk usia makin tua ni . Alhamdulillah......macam tau-tau je Nuffnang ni aku suka tengok wayang , ooooO korang ada baca blog aku yeeee ! haaa tak sia-sia rajin buat review pasal movie dalam blog ni . . (syok sendiri)




Tu dia tak puas hati dapat emel kat bibik , siap cek balik emel kat lappy :

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 12 August 2011(Friday). Our office is open from 9am - 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.


You are allowed to appoint a representative to collect the passes on your behalf should you not be able to collect the passes yourself. Do make sure to provide your representative with *******, as we will need it as verification of identification upon collection of the passes.

Once again, happy birthday and we hope you enjoy yourselves with the complimentary passes! Don't forget to give TGV Cinemas a little shoutout for being so awesome if you decide to blog about this birthday surprise ;)

*Terms and conditions apply.

Cheers,
Anne Cheah
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.

Nuffnang - Asia Pacific's First Blog Advertising Community



Lepastu tak pueh ati , duk godek-godek lagi . . .






Ooo....kira aku salah seorang dari 1000 Nuffnangers yang bertuah ar nih ??




Okay , thank you Nuffnang !! and thank you TGV Cinemas !!
*I LIKE website TGV Cinema yang berwajah baru itu ! :D




P/S: lepasni kalau aku try sambar salah sorang dari korang untuk ajak tengok wayang , faham-faham lah ye ?! heheks ~
"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

4 comments:

bibi bibo said...

nak jugak !

Abszeen Picco said...

nak ke? nah~ mai la, mai tolong collect kan tiket ni, jenuh nak p collect :P

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

untungnya dapat free ticket :) ade 1 ke 2? lau 2 boleh ajak sy.. hee

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni tak? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment, kalau boleh byk2 komen.. sori2 suruh2 pulak :) Thx a lot

Abszeen Picco said...

ade 4, mau?

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.