Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Friday, July 29, 2011

Sudah-sudah la tu gaduh pasal bola!! Facebook Skuad Bola Sepak Malaysia Dicemari Dengan Kata-Kata Kesat dan Lucah!



Aku baru perasan ada orang update status kat timeline facebook tadi, katanya wall facebook Skuad Bola Sepak Malaysia dibanjiri dengan kata-kata lucah serta bahasa-bahasa kesat! terkejut juga la ingatkan rakyat Singapura tak puas hati game semalam, dalam hati... siapalah yang cari pasal ni, rakyat Singapura ker??


Setelah di teliti dengan jelas.... ya Allah ya tuhan ku... rakyat Indonesia rupanya yang sedang berperang mulut dengan rakyat Malaysia dalam tu !!






Malah wall Facebook PERSATUAN BOLA SEPAK MALAYSIA ( FAM ) juga Dicemari Dengan Kata-Kata Lucah dan Kesat!!






Sampai bila nak habis kalau asyik gaduh-gaduh perang mulut dengan kata-kata kesat, lucah dan gambar-gambar yang sangat sensitif dan menimbulkan kemarahan kepada pelbagai pihak??


Jalan penyelesaian adalah menghubungi admin fan page tersebut segera supaya orang ramai tidak boleh mengakses wall tersebut. Sepatutnya perkara sebegini perlu ditangani segera bagi mengelakkan keadaan semakin parah dan tidak terkawal berlaku.
"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

No comments:

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.