Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Friday, July 29, 2011

(Review) Captain America: The First Avenger


Siang tadi pergi tonton filem ni di Cathay Cineplax, e@Curve Damansara. Tepat je jam 1pm terus kaki ni terpacak kat depan pintu masuk wayang. Tak perlu beratur, tak perlu tunggu ape-ape pun sebab semuanya express... macam express vip line punye, pasal weekdays mana ada orang nak pergi tengok wayang semua sibuk kerja. lagi-lagi tengah hari buta. haha~

Bajet tak ramai la, tapi bila movie tu dah start baru perasan orang ramai memenuhi seat dalam wayang tu, sebab terleka dan terlalu asyik tengok trailer-trailer filem baru akan datang! wow aku teruja! sebab ada movie yang memang aku gila-gila dari dulu! nak tahu cerita apa yang akan keluar nanti??


Antara movie yang aku tak sabar sangat nak tonton dalam trailer-trailer ditayangkan dalam tu adalah.. Johnny English Reborn | Rowan Atkinson dan Mission Impossible 4 - Ghost Protocol !!

Aku pergi tengok cerita Captain America ni pasal trailer dia macam best, tapi bila dah tengok....adoi!~ kepala aku tak boleh masuk langsung! such a waste.... aku aspek benda lain tapi hasilnya lain.... huh?! but, kalau teman anak buah ke atau adik-adik, ok la kot...

Seriously tajuk dan trailer dia ibarat "lebih sudu daripada kuah"!!! grrrr tention aku, walaupun satu sen tak keluar duit tengok cerita nih.....tapi rasa macam aku dah buang masa aku selama 2 jam 4 minit untuk mengadap cerita bodoh ni!! grrr.... haha sabo jer laa.....

Promo: http://bit.ly/rd2Pgt


Captain America: The First Avenger

Visit Official Website
Release Date: 28 July 2011
Language: English
Subtitle: Info Not Available
Genre: Action / Adventure
Running Time: 2 Hours 4 Minutes
Director: Joe Johnston
Cast: Chris Evan, Samuel L. Jackson, and Hugo Weaving

Synopsis: After being deemed unfit for military service, Steve Rogers volunteers for a top secret research project that turns him into Captain America, a superhero dedicated to defending America's ideals.

(Source: United International Pictures)

"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

No comments:

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.