Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Thursday, July 28, 2011

(Movie Mr. Bean Terbaru 2011) Johnny English Reborn Movie Trailer (HD)





Sumpah aku tergelak terbahak-bahak dalam wayang even ini hanya baru jer dia punya trailer..... tak tahan tengok muka dia, rasa macam tak matching je dengan badan tu! hahahaha~

Cerita ni akan berada di pawagam pada 4 October 2011 (USA), kat Malaysia tak sure lagi bila... dalam senarai Coming Soon di laman web Golden Screen Cinema, akan keluar pada bulan September 2011 nanti, hopefully lagi awal lagi better, sebab tak sabar sangat nak tergelak terbahak-bahak dalam wayang kuat-kuat! huhu...

Dari kecik aku dibesarkan dengan lawak-lawak takde suara oleh uncle Bean ni, hahaha~ tolong la...tolong la buat aku menangis dengan tangisan gembira sekali lagi ye uncle?! pleasseeeeeee :D

p/s: uncle bean ni makin chomellll~ :P



Johnny English Reborn

Visit Official Website
Watch Trailer
Release Date: 15 September 2011
Language: English
Subtitle: Info Not Available
Genre: Comedy
Running Time:
Director: Oliver Parker
Cast: Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Rosamund Pike, Dominic West, Pierce Brosnan

Synopsis: The intrepid, idiot British spy Johnny English is back in a new adventure.

(Source: NA)


"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

No comments:

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.