Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Sunday, July 3, 2011

Full List of my birthday wishes 2011



My Birthday 2011 was blasted with 'birthday wishes' from all my friends over the internet!

This things happen once a year.... and every year......

Bila cuba Disable "Friends can post on my Wall" , inilah jadinya..... =_=! :


WHAT HAPPEN ON MY FACEBOOK :


FB Comments


Syukri RahmanGreen DollyAin LimBunga Rahman Alya HaduriGreen Xrozaq Sal CharmieSiti SolehahNur Nadrah Miqael Ridzuan IskandarDiana SuriaNur Syahida Dhillon

Syukri RahmanGreen DollyAin LimBunga Rahman Alya HaduriGreen Xrozaq Sal CharmieSiti SolehahNur Nadrah Miqael Ridzuan IskandarDiana SuriaNur Syahida Dhillon

Syukri RahmanGreen DollyAin LimBunga Rahman Alya HaduriGreen Xrozaq Sal CharmieSiti SolehahNur Nadrah Miqael Ridzuan IskandarDiana SuriaNur Syahida Dhillon

Syukri RahmanGreen DollyAin LimBunga Rahman Alya HaduriGreen Xrozaq Sal CharmieSiti SolehahNur Nadrah Miqael Ridzuan IskandarDiana SuriaNur Syahida Dhillon

Syukri RahmanGreen DollyAin LimBunga Rahman Alya HaduriGreen Xrozaq Sal CharmieSiti SolehahNur Nadrah Miqael Ridzuan IskandarDiana SuriaNur Syahida Dhillon

RANDOM FROM....

BBM, YM, TWITTER, SMS & WHATSAPP :





































"Ya Allah Ya Tuhanku....engkau makbulkanlah segala doa-doa mereka khas buatku sempena tahun kelahiran hambamu yang lemah ini.... AMIN......"

Dengan adanya post ini , menandakan aku sangat-sangat appreciate semua kawan-kawan aku walaupun banyak yang kenali diriku hanya dari internet , kerana sudi menjadi kawan aku selama ini .


Maybe ada certain people boleh kata . . "alah.. ape lah sangat setakat dapat wish dari kawan-kawan fb ni, kalau besday aku mesti lagi berlambak-lambak la..."

...banyak atau sikit itu bukan ukuran, for me..I'm doing all this because I really appreciate all my friends , rasa terharu dan rasa sangat berterima kasih kerana I'm no body and I just ordinary person . Mungkin ada dalam hati salah seorang diantara mereka yang betul-betul ikhlas mendoakan segala kebaikan untuk aku dunia dan akhirat...

..walaupun hanya setahun sekali.. hehehe.




THANK YOU TO ALL OF YOU GUYS ! !  <3

"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

4 comments:

hudaa.udey said...

byk nye y wish.. nk wish jugak la..
happy birthday! may Allah bless u.. :)

Abszeen Picco said...

@hudaa.udey: thank you :)

fierapirot said...

wahhh pengsan...sebab ade gmbar fiera..keekeke...ramainye wish dekat blogger retiss ni...kekeeke..larikkk..

Abszeen Picco said...

@fierapirot: sorrryyy semlm abg x inform tak dapat g klcc. btw, thanks sgt k. selamat lah kamu x jumpa... save duit tuk beli hadiah tuk abg. ekekeke.. kiddin ;)

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.