Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Monday, July 18, 2011

Facebook 'status via' dah kena hacked!

Visit : ( www.abszeen.co.cc/statusvia

Nampak gayanya, lepasni korang dah tak perlu lagi terhegeh-hegeh nak pergi beli smartphone atau tablet pc mahal-mahal seperti iPhone, BlackBerry, Android, Glaxy Tab dan lagi-lagi iPad semata-mata untuk 'show off' status update via di Facebook korang!.. haha!

(perlu ke?) ishhhh...perlu kot, perlu untuk suka-suka show off balik kat dieorang-dieorang yang terlebih-lebih mampu beli gadget mahal-mahal tu! hehe.




Korang tanya sendirilah kat Mark Zuckerberg kenapa status via ni senang-senang je kene hack.. eh Facebook kan power dengan sistem pertahanan dan privasi?....yelah tu.. setakat pengodam kampung cam aku nih jer pun boleh hack, ape cer?.... uppsss!!

Yelah.. aku admit aku memang kaki bab hacking-hacking ni, memang dari kecik lagi,nak buat macam mana...hobi-hobi ni tapke kan?. huhu.. tapi takdelah buat benda-benda yang melanggar akta undang-undang negara, mencuri atau menceroboh fail-fail sulit kerajaan dan sebagainya. (
isk!! gila berani mati mengaku, =.=!)

Alah, kalau sebelum ini aku dengar ada bebudak kelantan hack Facebook mobile versi melayu, kenapa aku tak boleh? nak jugak. hehe.

Lepas ni, for sure korang dah tak heran kalau nampak status via kat Facebook dari kawan-kawan korang yang guna via henpon ce-canggih, sebab dengan Nokia 3100 , laptop atau pc korang tu pun boleh jugak!

Tak caya? klik url ni sekarang: ( www.abszeen.co.cc/statusvia ) buka dari mana-mana henpon atau ape-ape jenis browser sekalipun! semua boleh!

Selamat mencuba! peace....


Choose your Facebook status via below:-

( Make sure you have logged in to Facebook )

ORIGINAL status via:
via iPhone

via BlackBerry
via Android
via Windows Phone
via Friendly for iPad
via MyPad for iPad
via Samsung Mobile
via FriendCaster for Android
via FriendCaster Pro for Android
via T-Mobile Sidekick
via Ovi by Nokia
via Foursquare
via Myspace

My Apps status via:
via abszeen.blogspot.com
via Google+
*special : via iPorn haha!

*This Facebook status via by Abszeen Picco, just for fun only.
- Stay tune at www.abszeen.co.cc/m for any update.
To post the Facebook status via on your friends wall, please follow up my blog. tq...


© Abszeen Picco status via Apps



Update your Facbook status at:
www.abszeen.co.cc/statusvia
Anytime. Anywhere. Any Browser. Any Phone

"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

No comments:

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.