Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Thursday, June 16, 2011

Sah! Budak Kelantan Hack Facebook Bahasa Melayu

Nampak tak ape yang aku nampak ??

Mula-mula aku buka setting kat UberSocial for BlackBerry ni, nak try connect dengan facebook.. Baca kat kawasan nota sekuriti tu ok jer..... sekali baca yang bawah tu,

Masalah Login? "CAMNO BULIH SALOH LOGIN"

Hahahahhaa ! ! aku bantai gelak guling-guling gelak kuat-kuat sorang-sorang satu rumah (continue gelak dari tahun lepas!)

Kalau sebelum-sebelum ni aku selalu nampak :

"Masalah Login? "KENO CUBO HOK LAIN"

Bila masa pulak official facebook mobile versi Bahasa Melayu ni kecek klate ? confirm budak kelantan yang hack ! ..Hehe

Ade sape-sape boleh jawab ? nape tak bahasa jawa ke , loghat utara ke, tulisan jawi ke ? =)) нà⪠=D=)) нà⪠=D=)) нà⪠=D=)) нà⪠=D (gelak versi BBM)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

No comments:

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.