Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Wednesday, June 29, 2011

Personal Review : Transformers Dark of The Moon



Transformers: Dark Of The Moon 

BUY TICKETS
Visit Official Website

Release Date: 29 June 2011
Language: English
Subtitle: English / Chinese 
Genre: Action / Science Fiction
Running Time: 2 Hours 32 Minutes
Director: Michael Bay
Cast: Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Kevin Dunn, with John Malkovich and Frances McDormand

Synopsis: Shia LaBeouf returns as Sam Witwicky in Transformers: Dark of the Moon. When a mysterious event from Earth's past erupts into the present day it threatens to bring a war to Earth so big that the Transformers alone will not be able to save us.

(Source: United International Pictures)




Aku antara orang yang terawal yang dapat tonton Transformers : Dark of The Moon ni (Tuesday 28 June - Ticket at 12am Mid Night at Berjaya Times Square!! Kira consider 29 June lah, walaupun dalam trailer tu tulis keluar 1 Julai :P) pergh!! 5 stars out of five!! but kalau nak rate 6 stars out of 5 boleh tak?? hihiks~! best gila!!, best sangat-sangat okey!! those biggest fans, fanatic & follow Transformers Movie like me!! for sure you guys will says.. "AWESOME!!" after watch it! great movies always take about 2 to 3 hours to finish!! macam filem Avatar pun lama gila kan?..

So this movie , aku memang very enjoy gila!!, mata memang tak kelip-kelip dari mula sampai ke penghujung!! I watch this movie because I think I am the biggest fans of Transformers Autobots, not because of the actress!! But if the HOT actress like Megan Fox before, maybe boleh dikatakan "its a BONUS!!"

But I don't really care about it. I enjoy this movie even without Megan Fox!! but for Michale Bay (macam la pesanan aku ni boleh sampai kat dia), tak payah tunjuk sangat pelakon yang gantikan tempat Megan Fox tu, dia terlalu HOT, for sure peminat Megan Fox rase macam jelik je dengan Heroin baru tu nanti! By the way, pandai kamu nak buat Megan Fox jealous ya Michale Bay! :P

Well... movie dah siap, ready untuk di tontonan satu dunia, and Michale Bay apa lagi! start masuk duit jer lah dia!! Sangat berbaloi spend money tonton Transformers ni dari tonton filem yang langsung takde kualiti, harga tiket sama jugak macam filem-filem biasa. Am I right? So, cepat-cepat la tonton!! Memang perfect dan bessstttttt!!!!

P/S: Sound System Terrrbaaeeekkkkkkk!!! tengok kat trailer saja pun boleh tau dah!!

"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

2 comments:

Dhiya Fariza said...

Ini betul2 boleh menimbulkan marah. Nak balik malaysia. Hadohaih!

Abszeen Picco said...

@Dhiya Fariza:hehe kamu di mana? kat sana belum keluar lagi kah?

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.