Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Sunday, June 19, 2011

Beza Perodua Myvi Terbaru 2011 dengan Previous Model


Beberapa bahagian gambar ini menunjukkan perbezaan design antara Perodua Myvi 2011 dan Perodua Myvi yang sebelumnya. 

Just for fun!



Design dalaman Perodua Myvi yang baru ni paling.. pergghhhh!
...rasa macam dalam kapal terbang! wow!












"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

12 comments:

cik EPAL said...

myvi baru ni nampak cam lagi lawo je :D

Picco said...

@cik EPAL:beli la satu! ;)

Isteri Encek Bard said...

warna purple nampak nice la

Picco said...

@Isteri Encek Bard: very nice kan? :)

Bui Idzra Ryn said...

kak bui dh tengok live myvi baru ni..pehhh..mmg mantap..nnt nak angkut 2 lah..haha..berangan...

Abszeen Picco said...

@Bui Idzra Ryn: yeke? nak satu! hehe

Ungu said...

okay. birthday aku nak dekat.

niena shopping2u said...

myvi baru nmpak lbih mewah :)

leyzajamil said...

yes, im admire it tapiii tak nak menambah hutang lagi, camna eh?
N3 terkini : [foto] pantang maut sebelum ajal
N3 sebelum : suka wanita berisi atau kurus melidi?

leyzajamil said...

picco, nak tanya macamna nak buat photo zooming (keluar slide / box kat luar bila cursor sentuh pada gambar)? tlg ajarkan boleh? thx

~NajiLaA~ said...

jgn tggu lg.beli la..hehehe.. ;p

Abszeen Picco said...

@ungu:wow! minta hadiah myvi baru ke?

@niena shopping2u: yea, inside look like expensive and smart car...

@leyzajamil:insyaallah nnt Picco akan buat satu entry khas untuk ajar buat photozoom kat image... agak complicated sebenarnya... hihi :)

@NajiLaA:tak sabar! nak buat jalan2 raya nnt!! ;)

Next Previous HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.