Follow - Menu | G+1 | fb fan page | nuffnang | amung | Says.my


Saturday, May 14, 2011

Selamat Kembali Ke Dunia Blogger Encik Picco!

BLOGGER!!!! Aku Hangin! Ribut! Taufan! Tsunami! Angry! Hungry!

Errrr........

dah! dah! blogger dah okey? yeaayy.. Blogger is Back to Normal!!.... fuuhh!! 'ok2 ini bukan rancangan Awal Asyaari.. tukar la ni..... woooOpss!!

Memang tragedi 13-May betul.... eh ape tu??


Tak ini pasal blogger ade problem sampai akaun aku mereka ter'delete... rasa macam nak mengangis je entry yang aku tulis panjang-panjang kemudian suddenly terus hilang! Tapi bukan setakat entry je tak ade, sekali dengan akaun blogger aku lesap! sampai kena buka akaun blogger baru. Cuma masih bernasib baik dapat guna semula username/url ini... penting ke? wah! cerita macam dah bertahun-tahun guna blogger, beribu-ribu entry & ramai followers je, hihihiks!



At least pengajaran aku dapat kat sini, kalau sayang setiap entry yang kita post dalam blog... jangan lupa simpan backup dalam lappy. Sekali blogger buat hal lagi, habis-habis! semua hilang.....



Tapi tak ape.... itu sikit pun tak jadi isu pada blogger yang bergelar "Pro Blogger".... Siapa tu? aku ke? hehehe  bukan-bukan! maksudnye orang yang dah tahu selok-belok dalam dunia ber'blogging ni, macam aku ni baru sehari jagung je..


Oleh kerana 1st entry aku semalam dah hilang... jadi ni kira 1st entry untuk blog ini

Setelah hajat untuk memberi tahu seluruh dunia "Blogger dah kembali normal dan memandangkan jam ketika ini menunjukkan tepat 4pagi.... ini menandakan telah masuknye waktu untuk aku masuk tidur dengan segera sebab timing dah lari 2jam.....

"ape ni?... dah tau timing kau tu lari jangan la post blog tak tentu pasal.... orang tengah excited nak baca ni!!! woooOpss!! sorryyyy lain kali tak buat lagi!.. =_=!

ce senyum! ce senyum! haaaa..tanda ok la tu kalau senyum lebar sampai ke telinga tu... okey kita berjumpa lagi di sini lagi di lain hari, lain topic dan lain entry, sekian.... bye2 dan wassalam.....
"Like this post ? Click LIKE !
..and start SHARING now !



Leave a Reply

5 comments:

Jann Adzhar said...

selamat kembalii abg :)

Picco said...

thanks adik, mana blog adik?

Jann Adzhar said...

http://saiapencintabeliau.blogspot.com

Baby said...

lor... blog ilang??? ciannye u..
i think my blog still ade older post...
anyway.. goo chayok..

my link.. www.eyesofbaby.blogspot.com

Picco said...

thanks so much for sharing ye

Next HOME

UPDATE HISTORY


! UPDATE (Wednesday, 6th July 2011) :
" you can easily visit my blogspot via this URL ( http://abszeen.co.cc ) ,
or from any mobile devices via this URL ( http://abszeen.co.cc/m ) , thank you.."

Hi!, my name Ella Koon. Click me anytime to bring you back at the top of the page.